• Kongre (290 x 200)

V. Denizcilik ve Deniz Hukuku Kongresi

Deniz Hukuku'nun güncel sorunlarının ele alındığı V. Denizcilik ve Deniz Hukuku Uluslararası Kongresi 22-23 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul Marmara Üniversitesi, Sultanahmet Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Nihat Sayar Konferans Salonu'nda gerçekleşmiştir.

• TAB_logoTR-320

AHMET BEDRİ İNCE - TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ TEKNOLOJİ ÇALIŞTAYI

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bedri İNCE'nin 18 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Türk Armatörler Birliği Çalıştayı hakkındaki yazısına "Detaylı Bilgi" kısmından ulaşabilirsiniz.

• IMG_6569

TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ TEKNOLOJİ ÇALIŞTAYI 2018

Türk Armatörler Birliği 18 Nisan 2018 tarihinde “Türk Deniz Taşımacılığının Teknolojik Dönüşüm/Gelişim Modeli” başlıklı bir çalıştay gerçekleştirecektir. Söz konusu çalıştay 09.00-17.00 saatleri arasında Sheraton Grand Ataşehir Otelinde yapılacaktır.

Av. Alev Elif Beller - Koster Yenileme Projesi Hukuki Yardım

Spot İçerik ve Detay İçerik kısmına Avukat Alev Elif Beller’in Koster Yenileme Projesi Hukuki Yardım Konulu yazısı için tıklayınız.

• Şişmanyazıcı_3

Sayın Harun Şişmanyazıcı tarafından "Deniz Taşımacılığında Ordino, Türleri, Türkiye'deki Uygulama ve Sorunları" başlıklı bir sunum yapılmıştır.

İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu tarafından 17 Ocak 2018'de "Ordino ve Ordinonun Hukuki Boyutu" ve "Taşıma İşleri Organizatörleri Yönetmeliği" konusunda bir panel düzenlenmiştir.

• toplantı (290 x 200)

2018 Yılının İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Yeni yılın ilk Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Ocak 2018 Salı günü saat:13:30' da Türk Armatörler Birliği Merkez adresindeki Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda  gerçekleşmiştir.

• resim (290 x 200)

Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği' nin Birliğimizi Ziyareti

16 Ocak 2018 tarihinde Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Baş Kılavuz Kaptan Saim Oğuzülgen ve Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özdemir Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bedri İNCE ve Yönetim Kurulu Üyelerimize ziyarette bulunmuşlardır.

Detaylı Bilgi
  • 11.Kalkınma Planı (290 x 200)

Türk Armatörler Birliği 11. Kalkınma Planı Toplantısına Katıldı

Türk Armatörler Birliği Genel Sekreteri Sayın Hüseyin ÇINAR 13 Ocak 2018 tarihinde Kalkınma Bakanlığı koordinesinde gerçekleştirilen 11. Kalkınma Planı Ulaştırma Özel İhtisas Komisyonu toplantısına katılmıştır.

• IMG_4985 (290 x 200)

Eskomarine Industry Update Paneli 9 Ocak 2018' de Yapıldı

Eskomarine firması tarafından 9 Ocak 2018 tarihinde Industry Update Panel'i organize edilmiştir. Söz konusu eğitime Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ÇINAR iştirak etmiştir.

• makale

Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ÇINAR'ın 7Deniz Dergisi Kasım - Aralık 2017 Sayısındaki Makalesi

Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin ÇINAR' ın 7Deniz Dergisi Kasım - Aralık 2017 sayısındaki makalesi için tıklayınız.